ONS SERVICE & ONDERHOUDSPLAN

Nooit meer hoge gevelkosten

gevelrenovatieWanneer uw woning net gerenoveerd is, geeft dat een fijn en zorgeloos gevoel. De gevels zijn namelijk de jas van uw huis.

Het zou natuurlijk nóg prettiger zijn indien de gevels van uw woning er altijd 'gerenoveerd en in perfecte conditie' uit zouden blijven zien, en als u de kosten van het onderhoud zo laag mogelijk weet te houden. Zonder verdere financiële verrassingen en zonder geregel. Dat kan met een N. Sluijter Gevelrenovatie B.V. Service en Onderhoudsplan!


Betrouwbaar en helder

Vele huiseigenaren gingen u voor en genieten al jaren van zorgeloosheid door onze service.
Vraag daarom nu een vrijblijvend bezoek aan.


Stappenplan

N. Sluijter B.V. Gevelrenovatie weet dat gemak de mens dient. Wij begeleiden uw gevels daarom graag van A tot Z naar een perfect eindresultaat. Hiervoor gebruiken wij een simpel stappenplan, waarin uw zorgeloosheid steeds centraal staat.

  • Stap 1: Contact en Afspraak
  • Stap 2: Indien nodig, opstelling van een Offerte (inclusief advies) en heldere toelichting (desgewenst op locatie)
  • Stap 3: Opdrachtbevestiging en planning
  • Stap 4: Aan de slag
  • Stap 5: Controlefase: gevels voegen, indien nodig, kleine reparatie(s) uitvoeren aan dakgoten, zink en loodwerken, desgewenst schilderwerken, en dakgoten schoonmaken
  • Stap 6 : Eindrapport met foto's.


Het meerjarig onderhoudsplan van N. Sluijter Gevelrenovatie B.V.

Jaar in jaar uit dus perfect gecontroleerde gevels van uw huis. Zonder financiële verrassingen, zonder geregel. Fraaier kan het niet. Voordeliger evenmin.

De gevels van uw huis blijven hierdoor tiptop onderhouden, waardoor uw pand zijn waarde behoudt.
En u? U bent verlost van alle gedoe.

Een Service & Onderhoudscontract wordt aangegaan voor 3 jaar. De kosten bedragen 250 euro voor het eerste jaar, 225 euro voor het tweede, en 200 euro voor het derde jaar, inclusief voorrijkosten. Het contract is jaarlijks - een maand voor afloop - opzegbaar, nadien loopt het stilzwijgend door. Bovendien ontvangt u door uw contract 15% korting op arbeid en materiaal kosten.

Meld U vandaag nog aan en ga met het "Service & Onderhoudsplan" een zorgeloos "Gevel Leven" tegemoet.

Gebouwen en huizen zijn geen zielloze objecten maar plaatsen waar mensen en dieren wonen, leven en werken. Waar het veilig en mooi is. Waar geborgenheid heerst. Vanuit die focus op mensen heeft * * * Sluijter Gevelrenovatie B.V. * * * het meest uitgebreide assortiment ontwikkeld dat in Nederland voorhanden is. Het resultaat is een totaalpakket voor gevels, daken, wanden en straten, kortom alles wat aan, op en tegen uw gevels staat. * * * Sluijter Gevelrenovatie B.V. * * * werkt met bouwmaterialen in alle mogelijke vormen, kleuren, formaten en structuren. En dat doen we met passie. Elke dag weer.