SAMENWERKING

N. Sluijter Gevelrenovatie B.V. werkt nauw samen met de volgende bedrijven:

Gevelprof, groothandel in gevelwerken

Gevelprof is een groothandel met een breed assortiment aan producten voor renovatie en restauratie werkzaamheden. Gespecialiseerd in de levering en advies van producten voor de behandeling van vastgoed, geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie.
Hun uitgebreide assortiment omvat vochtwerende producten, houtbeschermingsproducten, specialistische coatings, oplossingen voor condensatie problemen, kelder afdichtingsproducten, metselwerk versterkende producten en basement oplossingen.

Gevelprof B.V.
Hoge Rijndijk 207
2382 AL Zoeterwoude-Rijndijk

Tel: 071-7511788
Website: www.gevelprof.nl

Diaber Mobile Tools

Diaber Mobile Tools - exclusief importeur van een diversiteit aan merken - is een technische groothandel gespecialiseerd in lucht, licht en stroom. Al 33 jaar verkopen zij hét materiaal dat nodig is om van ons werk een succes te maken: van sloophamers tot compressors en van complete lichtmasten tot spare parts. Hun klanten zijn werkzaam in de gevelrenovatie, sloop- en renovatie, infrastructuur, betonreparatie en verhuur.

De in- en verkopers van Diaber Mobile Tools bezoeken regelmatig fabrieken, beurzen en producenten en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Diaber Mobile Tools is importeur en groothandel in topmerken zoals Towerlight, Spytze, Rotair en IBIX®. Deze fabrikanten leveren topproducten zoals: voegenhamers, sloophamers, dieselcompressoren, IBIX® straalketels, en mobiele lichtmasten.

Diaber Benelux B.V.
Touwslagerstraat 15
2984 AW Ridderkerk

Tel: 0180 – 418 113
Website: www.diaber.nl

Bouwcenter Filippo

N. Sluijter Gevelrenovatie werkt al jaren nauw samen met bouwcenter Filippo. Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat wij alleen maar met de beste en milieuvriendelijkste materialen werken.

Bouwcenter Filippo verkoopt een breed assortiment duurzame bouw- en afbouwmaterialen met diverse keurmerken zoals Dubokeur, Cradle 2 Cradle, ISO14001 en Blaue Engel; gereedschappen die stofvrij werken garanderen tot en met FSC/PEFC gecertificeerd duurzaam hout. Goed voor mens en milieu! Certificering met BREEAM, LEED, WELL of GPR.

Alle Bouwcentervestigingen van Filippo hebben een duurzaamheidsconvenant getekend. Daarmee verbindt iedere vestiging zich aan het gezamenlijke MVO-beleid. Samen zorgen wij voor een duurzame bouwketen: van het gebruik van groene stroom en het terugdringen van CO2-uitstoot tot het verduurzamen van ons bouwassortiment.

Website: www.bouwcenter.nl